18 nov. 2009

Dagens Mollie

Kl är inte ens 16 och det är mörkt redan. Så trist väder, så det kan vara trevligt att piffa till sig i en mer "sommrig" outfit trots att klänningen är från vinters kollektion. Ser ganska trött ut på bilden, vilket jag är. Lillan har snarkat hela natten, hon är snuvig. så jag har legat och spanat att hon andas...
Jag vet att många är tveksamma till klänningen men den är ljuvlig med underklänningen, som man kan matcha till andra oufits. Den ser tråkig ut på produktbilderna Den var ganska dyr 2900 men inköptes hos Amy, så den blev några hundralappar billigare. Klänningen har fina, ganska tjock brodyr nertill med olika färger. Den är verkligen underbar. Till har jag OM stumpor och Everday Cardigan och förstås mina Hunter stövlar.
Måste lära mig att ta lite finare bilder på mig själv, denna bild är tagen och min dotter, Ophelia snart 7 år.















20 kommentarer:

  1. Ja, men där är den ju! Bilden på klänningen jag tjatade på dig om! Vad fin den ser ut på dig. kram

    SvaraRadera
  2. Visst är den. Man bör ha lite bröst för att den ska sitta snyggt uppetill och det har INTE jag :-) Så jag har inlägg i behån
    Kram

    SvaraRadera
  3. Gullig är den verkligen IRL. Så fin till kofta och grova stövlar. Gulligheten behöver liksom dressas ner tycker jag. Det blir så läckert då. Duktig fotograf tycker jag att du har. Kram!

    SvaraRadera
  4. Tack, precis som du säger är den verkligen fin när den dressas ner
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hej
    Jag har ett par Hunter stövlar i svart. Men dom har blivit gråa och lite fläckiga. Hur ska man sköta dessa så dom håller sig fina? Tacksam för svar!/Petra

    SvaraRadera
  6. PC-jag brukar tvätta mina med såpa.Och sedan smörja in med tex minkfett Sedan så finns det en hunter spray (Hunter UV Tech) som man sprejar på och putsar med.Det bästa alternativet. Mina var gråakitiga med tills jag hittade denna spray.

    SvaraRadera
  7. Tack för ditt svar.Men var kan jag hitta Hunter UV tech nånstans?/Petra

    SvaraRadera
  8. https://www.countryattire.com-tyvärr tar det ganska långt tid eftersom det är vätska och fraktas via båt till sverige, så¨det tar tid. Man måste påpeka detta när man beställer. Kostar 6£.

    SvaraRadera
  9. Det finns alltså inte att köpa i Sverige?

    SvaraRadera
  10. Klänningen är fin-fin! Så snygg tillsammans med koftan. Jag har inte haft alltför höga tankar om den klänningen tidigare. Men man är ju inte sämre än man kan ändra sig ;-)

    SvaraRadera
  11. Åh vad FIN den är i verkligheten... Wild child!
    Du passar jättebra i den!

    KRAM

    SvaraRadera
  12. *asg* Men där ÄR den ju!!! Wild Child Dress!
    Måste erkänna att den sitter hur fint som helst ju! JAg var m y c k e t tveksam till den som du kanske vet men ok, jag ger mig. Den är fin!

    KRAM

    SvaraRadera
  13. Men åh...den där wild child dress är ju faktiskt ursöt! ...! stor kram!

    SvaraRadera
  14. Jamen, det här har vi ju väntat på. Var det inte det vi sa, att den säkert kommer att förvåna en när man får de den på någon! Så jättefin är du i den och all tveksamhet är som bortblåst!

    SvaraRadera
  15. Du trots alla skriverier och alla åsikter vi haft så har jag i hemlighet tyckt att just denna i powder är jättefin och jag skulle gärna vilja ha den faktiskt. Den ser jättefin ut på dig och nu blir jag ännu mer sugen på den, kanonfint med Everday i powder till och de söta strumporna!!!
    Åååhhh vad jag vill ha den nu!!!!
    Kram Ina

    SvaraRadera
  16. tack tjejer den är verkligen fin! Jag är nöjd
    Ina-den finns i Odd Molly butiken. Såg den dag.Vill du ha hjälp kan jag hjälpa dig att köpa den.KRAM

    SvaraRadera
  17. Hur är den i storleken tycker du? Är den stretchig i tyget? Jag är nog mer en trea än en fyra nu men envisas med att köpa fyror som faktiskt ofta är för stora...
    Kram Ina

    SvaraRadera
  18. ...Wild child alltså... :-)

    SvaraRadera
  19. Jag tycker att överdelen är ganska rymligstrechig men jag tycker att det är helt okej.Underklänningen är som normal. Den är i silke. Storleksmässigt är den som spoiler underklänning. kram

    SvaraRadera