21 nov. 2009

Dagens Mollie i Rosa

God Morgon.
Idag mår jag mycket bättre. Jag brukar aldrig vara sjuk och det kändes märkligt att gå omkring med sjukdomskänsla utan feber. I går drack jag 4-5 redbull och drog i mig ett par alvedon. Hade inte tid att må dåligt.
Denna stich är min favorit. Älskar rosa. Everday koftan är underbar den med. Tyvärr är den lite stickig, man får ha långarmat.

Idag är det storstädning på agendan. Släkten kommer på middag, så det kommer en kvällens Odd Molly med. Ett av mina intressen är matlagning. Funderade länge på vad vi ska äta. Bättre att göra det lätt för sig. Vi grillar (grillar året runt) och gör en gudomligt potatisgrantäng med timjan,kantareller,lök.grädde och västerbottenost. Lätt, enkelt och gott. Förrätten färska rödbetor med pinjenötter, vitlök, olivolja,bacon (krispigt stekt) som toppas med chevre. Efterrätt dubbel kladdkaka (tycker det blir bättre när man gör dubbelsats).
Ha en underbar dag!


9 kommentarer:

  1. Fina färger!!! Och va gott det lät....blev riktigt sugen faktiskt. Vi ska ha skaldjurstema i helgen. Ikväll en underbar fisksoppa med hälleflundra, lax, stora räckor och annat gott. Imorgon blir det färsk krabba, mums...
    KRAM och ha en forsatt trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Tack! Jag älskar skaldjur.Finns inget som är så gott som svenska signal kräftor (egen kokta)
    Hällflundra låter underbart. Kraam

    SvaraRadera
  3. Härlig outfit!
    Blev så sugen jag med, på pinjenötter och kladdkaka! Ha det fint!

    kramkram

    SvaraRadera
  4. Du är jättefin!
    Maten låter underbart gott. Vi grillar också året runt!
    Ser fram emot att få se kvällens Molly :)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Är suuuper avis på din fina x-stitch!! Och dina lockar för den delen men det är en heeelt annan femma ;)

    SvaraRadera
  6. Ååh vilken ljuvligt rosa outfit. Sedan låter ditt middagsval så smakfullt. Önskar att jag gillade matlagning, men tyvärr. Nu ska man ha ångest hela dagen för att komma på vad som ska stå på bordet ikväll. Först ska jag rolla vita väggar det tycker jag däremot är roligt. Kram!

    SvaraRadera
  7. Vad fin du är och den där potatisgratängen låter ljuv! Kram

    SvaraRadera
  8. Guuud vad snyggt, älskar rosa jag med och det var verkligen suuuuperfint!!!!! Så läckert med de rosa strumporna till!!! Me likey!!
    Kram Ina

    SvaraRadera
  9. Tack tjejer! Älskar att ja strumporna till. Gör outfiten komplett. Kram

    SvaraRadera