4 mars 2010

Var är våren som alla pratar om??

Så less på vädret. Det känns som våren är lång långt bort. I garderoben tittar grand ma i lite powder mig mig.... får nog vänta ett ta till :-)Tycker att våren borde komma nu.

Dagens outfit är en väldit trevlig klänning som är snäll mot figuren, till min fina Dagmar Fortuna kofta, materialet är helt underbart. Väldigt användbar. Under klänningen har jag min fina Secrets top.




KRAMAR

13 kommentarer:

  1. Åh vilken underbar klänning LOVE IT

    Puss love you <3

    SvaraRadera
  2. Den klänningen är jättefin och verkar vara väldigt skön. Superfin på dig. Koftan är ursnygg den med.
    JA, här skiner solen iaf nu i 2 dagar cirka men kallt. Här nere i Skåneland har vi inte mycket snö kvar längre. Hoppa hoppas att allt snart försvinner, snön alltså.
    Kram

    SvaraRadera
  3. har den en grandmas i lite powder? Jag är så velig... funderar på att hålla ut till något erbjudande/rea och ta det som ev finns kvar. Hur är den i stl tar du större/mindre/vanlig stl?

    Vilken fin kofta och klänning!

    Kramar

    SvaraRadera
  4. Ujujuj!! Vilken goding. Supersnyggt Och Grandmas i lite powder. vilken goding. Men jag är för blek tyvärr.. Hmm kanske borde man flytta till Grekland så att man fick lite färg på näsan och kunde ha sådan godingar haha Anil hade slagit till direkt. Han älskar Grekland och har spendrat många månader i bla Athen. Visste faktiskt inte att du var från Grekland! Men det fattar jag ju nu när jag tänker efter :D haha Färgerna är ju inte direkt Andersson :D

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  6. Jo jag är inte direkt Andersson :-)) Pappa är grek mamma andersson :-)) fast en ganska mörk andersson.... Älskar grekland.
    KRAMAR

    SvaraRadera
  7. Den klänningen är så himla fin! /Malin

    SvaraRadera
  8. DÅ är superfin i din vackra kombo! Perfekt mix! KRAM!

    SvaraRadera
  9. Flåt, stressade för mycket:
    DU ÄR SUPERFIN I DIN KOMBO! Perfekt Mix!
    KRAM

    SvaraRadera
  10. Vad fin du är idag :)
    Ja Pointelle me dressen är fantastiskt figursmickrande!
    KRAM

    SvaraRadera
  11. Jag har tyvärr bara varit i Athen, men skall nog snart bli ändring på det. Så häftigt att man hittar kärleken kors och tvärs över jorden. Vem trodde liksom att min Taliban skulle hamna i Malmö så att jag kunde plocka upp honom ;) Min kusin är ihop med en grek, syrran med en australiensare, kompisen med en marockan, bästisen med en amerikan... Världen är bra liten och kärleken har inga gränser :D

    SvaraRadera
  12. Mmmm....pointelle dress är verkligen en höjdare. Synd att jag inte slog till måste jag säga. Men man kommer ibland på allt för sent vad man vill ha. Jaja...bara att bita i det sura äpplet :-)

    SvaraRadera
  13. Oh vad fin du är i den! Har samma klänning och väntar på tillfälle att ha Pointell me premiär :-)

    SvaraRadera